torstai 13. joulukuuta 2012

Wilja's new pants (DZ Yan)

Tässäpä teille Wiljaa. Omasta mielestäni kaikkein kaunein nukestani (vaan ei tyttömäisin). Ihmettelen aina, miten tätä moldia ei ole pahemmin huomattu ja se onkin aika harvinainen ihan vain siksi, ettei se ole suosittu. Mutta oikealla meikillä tästä saa aikaiseksi kyllä vaikka mitä :)
Rakastan näitä Dollzonen nuppusuita ja taas alkaa sitä nukkehammasta kolottaa..  Josko joku uusi Dollzonelainen tänne pitäisi hankkia. Vaiko kenties kuitenkin minifee? Sitä olen jo pitkään haaveillut :D Mutta nyt jokatapauksessa, Wilja ja hänen uudet housunsa :)

Here is Wilja for you guys! I think she is the most beautiful of all of my dolls (though not the girliest). I'm always wondering why this particular mold is so under appreciated by doll collectors, not many of us have her. With the right kind of face-up this girl can be anything :)
I love these Dollzone darling with theire pouty lips and can't wait to get my next doll. Maybe a new Dollzone girl? Or maybe a minifee that I have been wanting for a shile now. But now let's give the stage to Wilja and her new pants ;)






2 kommenttia:

  1. Todella suloinen tyttö! Minusta sellaiset moldit on omasta mielestäni usein parhaita, jotka eivät ole niin suosittuja. Ne ovat yleensä yksilöllisempiä~ Niin tyttösikin on. <3

    Todella kaunis meikki. Tykkään myös noista housuista, ne ovat reippaan ja mukavan näköiset.

    Dollzonen nuket alkavat minustakin vaikuttaa yhä houkuttelevammilta. Saattaa olla että tännekin ilmaantuu joskus yksi sellainen~ :3

    VastaaPoista
  2. Kiitos <3 Itsekin olen huomannut, että minua kiinnostavat aina ne vähän unohdetut moldit enemmän kuin super suositut, vaikka toki molemmissa löytyy kauniita nassuja yllin kyllin.
    Ja Dollzonen nuket ovat itse rakkaus <3

    VastaaPoista