keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Tiny Swap gifts received :)

Tänne saapui mukavasti samalla viikolla molemmat Tiny swapit. Kuvittelin, että joutuisin niitä odottelemaan pidempäänkin,  mutta aika nopsaan tulivat perille. Toinen sisälsi hatun ja mekon, ihan suloinen asu mutta jotenkin olisin itse ainakin lisännyt pakettiin vähän jotain muutakin. Se on jännä miten erilaisia paketteja noista swapeista voi tulla. Toiset laittavat juuri ja juuri minimin ja sekin tehty vähän niin ja näin ja toiset laittavat ihan uskomattomia paketteja tulemaan :D Tosin mitään isoa pettymystä ei ole vielä näissä swapeissa tullut.

This week I got two swaps from the Tiny Swaps on DoA. Lotta and Tiuku got very cute stuff and it's nice that the pakcages came so quickly even from USA :P I have to say that I haven't been dissapointed on the swap gifts yet, it's nice to get stuff from different kind of people and to see their handywork :)





Seuraavaksi onkin sitten tiedossa Oufit Swap sekä Around the world Swap. Toisessa on tarkoituksena tehdä asusetti, jotain sellaista mitä partneri on itse nukelleen toivonut. Around the World swapissa on tarkoituksena tehdä asu joka on ominainen omalle kotimaalle. Aion tehdä muinaissuomalaisen asun tuohon kyseiseen swappiin (tätä en kerrokaan på engelska, ettei vain partneri saa vihiä :P)

Next I will have the Outfit Swap and Around the World Swap. In the first one we are supposed to make an outfit that the partner has wished for and in the Around the World Swap we need to make something that is unique to ones country. I already know what I am going to make for that Swap, but I'm no telling anything yet :P

1 kommentti:

  1. Tiukua ja Lottaa nyt oikein hemmotellaan, vaikka täytyy sanoa että tuon ensimmäisen mekon olis voinut paremminkin viimeistellä. Söpöjä juttuja silti, ja tuo hattu etenkin on ihan hirmuisen suloinen :)

    VastaaPoista