sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Baby Face, Surprised Suzy

Tänään päädyin ostamaan sellaisen neitokaisen kuin Galoopin Baby Face Surprised Suzy. Näitä nukkeja myytiin vuosina 1991-1992 ja ne ovat kovasti keräilijöiden mieleen etenkin USA:ssa. Suomessa menekki ei ollut ihan yhtä hyvä kuin rapakon takana, mutta muistan nämä nuket kyllä omasta lapsuudestani ja tällaista kovasti silloin olisin halunnut. Noh, nyt yli 20 vuotta myöhemmin on tietysti parempi kuin ei koskaan :D

Today I ended up buying a little lady by Galoop. She is Baby Face Surprised Suzy. These dolls were sold in 1991-1992 and they are very much liked by collectors especially in the States. I remember these dolls from my own childhood and I always wanted one. Well, better late then never even if it is more then 20 years later :D


6 kommenttia:

 1. Ompas lystikkään näköinen tyttönen! Heti sen kuvan nähtyäni joku pölyinen muistikuva yritti soittaa vaimeasti kelloja. Näitä oli varmaan Suomessakin myytäävänä jonakin jouluna? Tuo suu on aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. nice :) mulla on juuri tuo sama tyllerö myös ja pari muutakin! kovin käytettyinä sain ne. cuties.. mistäs ostit? mä löysin huuto.netistä omani :)

  VastaaPoista
 3. Turre: Joo kyllä näitä oli suomessa 90-luvun alussa ja juurikin taisivat silloin tulla joulumarkkinoille :P

  Korppi: Ostin Facebookissa olevasta kirppisryhmästä, sain vielä tosi edullisesti vaikka näitä juuri huutiksessakin myydään aika kovaan hintaan, keräilykamaa kun ovat. Toiveissa olisi vielä joku pv. bongata toinenkin tällainen vähän erilaisella nassulla. Esim Sherri olisi ihan ykkösvaihtoehto.

  -Feliara

  VastaaPoista
 4. okei! myyn btw huutiksessa edullisesti yhtä. Se on vähän kärsinyt mutta saa siitä harjalla ja vaatettamisella oikein söpön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan muuten juurikin kyseinen nukke jota juuri huusin :P Katsotaan tuleeko voitto XD

   Poista