torstai 8. marraskuuta 2012

My first Pullip!

Tänään juuri tilasin ensimmäisen Pullip nukkeni Pullipstylestä! Minulla oli monia suunitelmia ja viimeisin aikomus oli tilata Pullip Alice Du Jardin. Mutta samalla kun odottelin rahojen siirtymistä Pay-paliin olikin neitokainen jo myyty! Piti sitten valita toinen vaihtoehto ja valitsin Pullip Angelic Pretty Sfoglian. Aivan ihana vaaleanpunainen unelma :D Samalla katselin, että olisi aika ihanaa saada myös samaa "sarjaa" olevat Dal ja Byul. Aluksi en noista Daleista ja Byuleista tykännyt yhtään ja ihmettelin, että kuka voisi niin rumia nukkeja itselleen haluta. Mutta ne kuitenki jotenkin vetivät puoleensa ja mitä enemmän niitä katselen sen suloisempia ne ovat! Nyt ihmettelen, miten koskaan saatoin niitä rumina edes pitää! Mutta joka tapauksessa, en malta odottaa tyttöä saapuvaksi!!

Today I ordered my first Pullip from Pullipstyle! I had so many plans but finally decided on ALice Du Jardin. Unfortunately while waiting for the money to transfer to Pay-pal she went out of stock. Luckily I found another adorable girl Pullip Angelic Pretty Sfoglia, beautiful pink dream. I also kinda fell for the Dal and Byul from the same "series". I didn't originally like the Dal and Byul at all, I actually thought they were some what ugly. But for some reason they still were very interesting and now, as I have been looking at them more and more I kinda fell in love :D And I can't imagine how I ever thought they were ugly! Anyway, can't wait to get her!



3 kommenttia:

  1. Ihanaa! Onnea esikoispullipista! Varo vain, koko perhe on niin suloisia että ennenkuin huomaatakaan, sinulla on yksi joka lajia.
    Tai käy kuten minulle ja itse Pullipit vetävät pidemmän korren niin, etten tunnu saavan hankittua Isulia enkä Byulia ensinkään. En käsitä kuinka aina käykään niin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Turre <3 Odotan jo kauhulla, että miten monta pullipia tähän kämppään tuleekaan kun tuon ensimmäisen olen saanut kotiin :D Saa sitten nähdä miten Dalien ja Byulien käy :P

    VastaaPoista