torstai 9. toukokuuta 2013

Howleen and Operetta in da house!

Toissa päivänä saapuivat Monster High nuket Operetta sekä Howleen Wolf. Ihastuttavia molemmat mutta se on aika erikoista, että nukkejen liikumiskyvyt ovat ihan erilaisia vaikka olisivat samaa sarjaa. Operetta ja Howleen ovat molemmat Dance Doll sarjaa ja Operettan jäsenet liikkuvat todella sujuvasti, samoin pää. Sitä voi kääntää eteen, taakse, sivuille jne. Kun taas Howleenin jäsenet ovat hirmuisen jäykät eikä pää liiku melkein ollenkaan. Muutoinkin osalla nukeista tuo pää on vähän hankala kun se jököttää hieman takakenossa eikä sitä saa liikutettua niin, että olisi hieman etukenossa. Siksi kuvatkin ovat aina jotenkin oudon näköisiä kun nukke katsoo taivaalle :D Mutta joka tapauksessa, tässä koko katras tällä hetkellä (lukuun ottamatta huonolaatuisia Create a monster nukkeja).

I finally got my new Monster High dollies Operetta and Howleen Wolf! They are both adorable but it's quite odd that Howleen is really stiff to move and Operetta can bend just about anywhere. It's the same with all the dolls some have really good and flexible joints and others really can't be moved almost at all... Especially the head is a problem for some dollies. It's as if they are looking up all the time and you can't get the head to look straight or down. Oh well I still love them :D Here is my entire gang 8except the crappy Create a Monster dolls).

Tästä kuvasta huomaa tosiaan, että Howleen on pienempi kuin mitä nämä muut nuket ovat. Aivan erikoisen suloinen pinkkitukkainen tyttö <3
As you can see, Howleen is a bit smaller then the other girls, she is such a cute little pink haired girl <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti