torstai 11. lokakuuta 2012

Disney Store, I love u!

Wopee! Tein tänään tilauksen Disney Storeen ja sieltä onkin nyt sitten tulossa Animators Collection Ariel ja T'ähkäpää. Lisäksi oli ihan pakko tilata vielä yksi uutuu, elikkä Brave elokuvan Merida nukke joka on 40cm pitkä ja se puhuu XD Tilaaminen oli uskomattoman helppoa ja se onnistui ihan Visa electronilla, ei olisi uskonut. Olen niin tottunut hankaliin Pay-Pal juttuihin ja tilisiirtoihin, tällä kertaa vain numerosarjan naputtelu, pankin vahvistus ja that's it! Nyt vain odottelen, että kuinka kauan kestää paketin tulo. Disneyn sivuilla sanotaan, että suomeen kestää max. 7pv. Odottelen siis innolla :P Vielä pitäisi tilata Doll Leavesilta Vivian. Sitten onkin taas hetkeksi aikaa kaikki kasassa.
(EDIT: Taisinpa tässä ostaa päräyttää saman tien sen Vivianin :S)

Today I ordered from Disney Store (UK) Animators Collection Ariel and Rapunzel :D I also just HAD to get the newes MErida doll which is 40cm tall and she talks. I'm very interested in hearing what she has to say... Ordering these from the shop internationally was incredibly easy and I was able to do it just by Visa Electron. I'm so used to the difficulties with Pay-Pal and bank transfers that this was a real treat. I will definately be ordering from there again! So now I just wait for the dollies to come... And meanwhile I have time to place an order in for Doll Leaves Vivian. After that I should be happy for a while (or so you'd think) :)
(EDIT: I do believe I just bought D-L Vivian :S)

6 kommenttia:

  1. Onnea jo vähän etukäteen uusien nukkejen johdosta! Nuo Animator's colletionin nuket ovat kyllä suloisia pullaposkia! :D Ja onhan tuo Meridakin aika upea! Animaatiohahmoista on varmasti välillä hankala saada esikuviensa näköisiä, mutta ihan hyvin nuo ovat kaikki onnistuneet.

    Olen itse tilannut kahdesti Disney storen verkkokaupoista, kerran USAsta ja kerran Briteistä. Molemmat paketit tulivat kotiovelle tosiaan viikon kuluttua postituksesta, tosin Briteistä tilattaessa laittoivat paketin matkaan vasta nelisen päivää tilauksen jälkeen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos!! Minustakin nuo Animators Collection nuket ovat ihania ja aika hyvin saatu näyttämään aikuishahmoiltaan PAITSI Mulan... En tiedä mitä sen kanssa on tapahtunut, tyttö kun on ihan suloinen, muttei mielestäni millään tasolla yhtään Mulanin näköinen :D

    VastaaPoista
  3. Heippa, paljon uk disney storesta tuli postareita nukeille?

    VastaaPoista
  4. Heippa, paljon uk disney storesta tuli postareita nukeille?

    VastaaPoista
  5. Hei Mari! Disney Storen postimaksut olivat 12.95£ eli 16.20€. Summa on vakio, eli tuolla postimaksulla voi tilata vaikka kuinka paljon kamaa ja se pysyy aina samana :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos, täytynee siis yrittää saada kokoon kimppatilaus, ni saa postarit pienemmiksi :).

    VastaaPoista