maanantai 8. lokakuuta 2012

Doll meet-up 06.10.2012

Viikonloppuna olikin oikein mukava miitti Leppävaaran Sellossa toisten nukkeilijoiden kanssa :) Laitan tähän kuvia nyt vain omista ja kavereiden nukeista, kun ei koskaan tiedä josko jotkut eivät halua omien nukkejensa kuvia toisten blogeihin jne. Pitää muistaa olla aina tarkkana tällaisten asioiden kanssa.

Oli oikein mukava miitti kun oli vähän vähemmän porukkaa, tuli oikeasti juteltua vähän muidenkin kuin vain niiden omien kavereiden kanssa. Isommissa nukkemiiteissä on se huono puoli, että siellä vähän mennään kuppikunnittain ja jutellaan vain tuttujen kanssa. Joten jos ei montaa ihmistä tunne niin on ehkä vähän orpo olo. Tällä kertaa ei ollu :)

This weekend there was a doll meet-up with some Finnish dollie fans. The pictures here are of my dolls and my friends dolls since you never know how people feel about having picutres of their dolls in some random blogs :D You gotta be careful about things like this.

The meet-up itself was very nice. There were a little less people there so we actually had nice conversations and I got to know some new people.

Kuvat eivät ole kovin hyvälaatuisia koska kamerani on aikas kökkö...
The pictures are not with good quality since my camera is quite bad...










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti